Få gratis 7 dages skyggekursus  -  Hent GRATIS skyggekursus

8 UGERS FORLØB VIA ZOOM

Eksklusiv professional training med Mark Wolynn

Mark Wolynns training er et fast track til større indsigt og ikke mindst ekstremt transformerende, målrettede terapeutiske redskaber.

BOOK DIN PLADS

Lær Mark Wolynns nye og banebrydende metode til at identificere og forløse nedarvede traumer.

Lad ikke fortidens mønstre fjernstyre dig. Få værktøjerne til at bryde nedarvede mønstre, så du og dine klienter kan leve et sundere, gladere og mere frit liv.


Fordele ved kurset:
 • Perfekt til terapeuter, psykologer, familieopstillere etc.
 • Identificerer og forløser nedarvede traumer
 • Finder frem til ubearbejdede traumer
 • Fast track til større indsigt
 • Ekstremt transformerende, målrettede terapeutiske redskaber
 • Identificerer ubevidste loyalitetsbånd og uforløste traumer
Ja tak, det kursus vil jeg på!
Level 1

Level 1 består af diagnosticering i individuelle sessioner – både når du arbejder online eller in persona.

Denne sjældent udbudte training – den eneste med Mark Wolynn i 2020 – er særligt egnet til terapeuter, psykologer, familieopstillere, coaches, familieterapeuter, kropsbehandlere og andre, der arbejder med mennesker, (traume)healing og personlig udvikling. Du er også velkommen, selvom du ikke har klienter, men blot vil gå dybt i din egen personlige healing.

Uanset om du allerede arbejder med mennesker eller blot vil lære mere om din egen traumehistorie på et personligt plan, er Mark Wolynns training et fast track til større indsigt og ikke mindst ekstremt transformerende, målrettede terapeutiske redskaber. Trainingen består af Level 1 og Level 2.

Alle undervisningssessioner bliver optaget og du får adgang til alle videoer, så du kan gense lige så mange gange du vil – eller hvis du en uge er forhindret i at deltage live.

Problemet, såvel som løsningen, bliver ofte afsløret i de første minutters interaktion med din klient. Hvis vi lytter til vores klients historie, risikerer vi at følge dem til det sted, hvor de blot gentager deres mønstre og forbliver fastlåste. Men når vi ved, hvordan vi kommer til kernen af et issue eller problem, kan vi implementere de mest virkningsfulde og hurtige løsninger.

I første modul af Mark Wolynns training lærer du at hurtigt afsløre den dybeste, underliggende årsag til mange af de følelser, adfærdsmønstre, den frygt og de reaktionsmønstre, som holder os stuck og handlingslammede. Du lærer at udforske sprog, frygt, symptomer og kropssprog på en måde – der ikke bare belyser hovedproblemet – men også hvilke redskaber og ressourcer, der er nødvendige for en gennemgribende løsning.

Du lærer at identificere de ubevidste loyalitetsbånd, uforløste traumer og skjulte dynamikker, der bidrager til sygdomsmønstre, utilfredshed og tristhed, ligesom du lærer praktiske og “safe” interventioner, der kan bruges både online og in persona for at gøre klientens healingsproces dybere.

På Level 1:

 • Lærer du at identificere (og arbejder med) ‘De Fire Ubevidste Temaer’, der kan påvirke helbred, vitalitet, succes og relationer.
 • Lærer du (og arbejder med) ‘The Core Language Approach’ — en specifik spørgemetode designet til hurtigt at afsløre kerneproblemet.
 • Lærer du (og arbejder med) at identificere det traumesprog, der bor under klientens historie.
  Lærer du at arbejde med kronisk sygdom og vedvarende vedvarende sygdomstilstande og skavanker.
 • Lærer du at tracke de specifikke ord, den frygt, de symptomer og adfærdsmønstre, der leder til uforløste traumer i familiehistorien.
 • Lærer du at arbejde med et Traumagram og hvordan du finder de præcise, skelsættende begivenheder i klientens (og dit eget) liv.
 • Lærer du at give klientens en kontekst for at forstå de fysiske, psykologiske og følelsesmæssige symptomer, de har oplevet.
 • Lærer du at hjælpe klienter til at skabe nye indre billeder og helende sætninger.
 • Lærer du kropscentrerede øvelser med baggrund i neuroscience til at forankre positive oplevelser i kroppen.
Ja tak, det kursus vil jeg på!
Level 2

Level 2 består af effektive løsninger i individuelle sessioner – både når du arbejder online eller in persona.

Hvis du ikke kan genkende dig selv i et eneste af disse 33 punkter, skal du helt klart bruge din penge på noget andet end mit vredesforløb.

Hvis du kan genkende dig selv i bare ét af disse udsagn, vil du få stort udbytte af 8-ugers forløbet.

På Level 2 lærer du at arbejde med både nedarvede og tidlige barndomstraumer, især i forhold til at hjælpe klienter til at ændre deres indre billeder, der holder dem fastlåst i gentagne mønstre.

Du får hands-on training i at skabe en intuitiv, multidimensional healingsoplevelse, der tillader nye billeder – med dertilhørende nye følelser – at rodfæste sig i klientens krop. Hver gang vi genskaber dette billede i vores bevidsthed, skaber vi en åbenhed og lethed i kroppen, som lader os vokse udviklingsmæssigt.

Du lærer også at arbejde med “footprints” i dine individuelle sessioner, hvilket vil give klienten en stærk – men simpel – visuel oplevelse af familieopstilling i en 1:1 session. Og ikke mindst, hvordan du skræddersyr individuelt hjemmearbejde, der forankrer klientens integration og healing.

På Level 2:

 • Lærer du at sammensætte intuitive, multi-dimensionelle løsningsmodeller i 1:1 sessions
 • Lærer du at bruge dialog, billeder, ritualer og helende sætninger som redskaber til forsoning.
 • Lærer du at facilitere enkle, tredimensionelle familiekonstellationer i 1:1 sessioner ved hjælp af “footprints”.
 • Lærer du, hvordan du laver effektive behandlingsplaner, der både inkluderer krops-centrerede øvelser, vejrtrækningsteknikker, og andre øvelser baseret på neuroscience.
 • Lærer du, hvordan du skræddersyr individuelle hjemmeopgaver, der gør at nye billeder og følelser bliver forankret i kroppen.
 • Lærer du hvordan du hjælper klienter med at bryde mangeårige mønstre af sygdom, frygt og utilfredshed.
 • Lærer du, hvordan du heler et ødelagt eller anspændt forhold til (dine og klientens) forældre (også selvom de er døde).
Ja tak, det kursus vil jeg på!
Mød din underviser

Din underviser på kurset er Mark Wolynn. Lær ham at kende her.

UNDERVISER

Mark Wolynn

Mark Wolynn er en af de helt store lærere indenfor familieopstilling i USA, og har skabt en ny banebrydende metode til at identificere og forløse nedarvede traumer. Han lærer os at blive detektiv i vores egen familiehistorie og finde frem til de hemmeligheder og ubearbejdede traumer, som vi uvidende bærer rundt på.

Han er leder af The Family Constellation Institute, The Inherited Trauma Institute og The Hellinger Institute of Northern California og har udgivet bogen It Didn’t Start With You – How Inherited Family Trauma Shapes Who We Are and How to End the Cycle, som vandt Silver Nautilus Book Award in Psychology.

Velkommen til 8 ugers transformation

Få hands-on training i at skabe en intuitiv, multidimensional healingsoplevelse, der tillader nye billeder – med dertilhørende nye følelser – at rodfæste sig i klientens krop.

I korte træk om forløbet:
 • På Level 1 lærer du at afdække mønstre, symptomer og “tage en case” – både online og face-to-face
 • På Level 2 lærer du, hvordan du identificerer og skræddersyr specifikke, individualiserede løsninger (dvs. hvordan du helt konkret heler de mønstre, symptomer osv. du har afdækket) i 1:1 sessioner (både online og face-to-face).
 • Der vil være masser af personligt arbejde på disse to moduler. Du får mærket alt på egen krop (det skal du. Også hvis du allerede er praktiserende terapeut).
 • Denne training er den eneste mulighed for at blive undervist af Mark Wolynn selv.
Andre siger:
 • “Mark’s uncanny ability to uncover the essential dynamics operating beneath physical complaints is nothing short of miraculous.”
  – Dr. Bruce Hoffman, The Hoffman Centre for Integrative Medicine
 • “Mark took my practice, understanding, scope and depth of this work to a whole new level.”
  – Felice Laurel, Family Constellation Facilitator
 • “This model of therapy has provided me with valuable answers to some of the most complicated questions, both personally and professionally.”
  – Gemma Stone, Registered Clinical Psychologist
 • “As medical doctors, we often treat the symptom. I’ve witnessed Mark identify the pattern and treat the cause.”
  – Dr. Russ Kennedy
Pris:

7.500 kr. per modul.

Hvert modul indeholder 8-ugers online live training med Mark Wolynn.

Vi tager Dankort, Visa, Mastercard og American Express.

OBS: Nets pålægger et transaktionsgebyr på 3.25 % på køb med udenlandsk Visa, Mastercard og American Express. Der er ikke gebyr på betaling med Dankort og dansk Visa/DK.

Alle undervisningssessioner bliver optaget og du får adgang til alle videoer, så du kan gense lige så mange gange du vil – eller hvis du en uge er forhindret i at deltage live.

TILMELD MODUL 1
TILMELD MODUL 1 + 2
Afbestilling:

Indtil d. 16. juni kan du afbooke og få dit fulde beløb retur. Efter 16. juni er der et afbestillingsgebyr på $150. Hvis du afbooker op til en uge før kursusstart, får du 50% refunderet. Der er ingen refundering, hvis du afbooker mindre end fem dage før kurset starter.

Datoer og tidspunkt:

Datoer:
16. september, 23. september, 30. september, 7. oktober, 21. oktober, 28. oktober, 4. november og 11. november.

Tidspunkt:

Kl. 19.00 – 21.30 (dansk tid).

Bemærk! I uge 42 er der ingen undervisning.