Få gratis 7 dages skyggekursus  -  Hent GRATIS skyggekursus

3-DAGES KURSUS

Debbie Fords 3-dages skyggeretreat

The Shadow Process, ledet af Pernille Melsted, er en virkelig effektiv detox – af gammelt møg, gamle tanker og gamle overbevisninger.

BOOK DIN PLADS

Får et glimt af, hvem du i virkeligheden er.

Igennem The Shadow Process får du et glimt af, hvem du virkelig er – og altid har været – nedenunder mange års tynde fernis af skam.


Hvad er 'The Shadow Process'?
 • Konfronterende og kærlig.
 • Dyb og mørk.
 • Frisættende og let.
 • Tårer og grin.
Ja tak, det kursus vil jeg på!
The Shadow Process Workshop er en ny begyndelse.

The Shadow Process er en tre-dages udforskning af alt det, der holder dig tilbage fra at være den, du gerne vil være.

The Shadow Process udforskning af alt det, der står i skyggen. En udforskning af hemmeligheder, projektioner, skam og vrede. Men også en udforskning og genopdagelse af uforløste drømme og uudnyttede resourcer og egenskaber.

Du forlader weekenden med nye øjne og ører, en ny forståelse af dig selv (og andre) og en følelse af ydmyghed, dyb taknemmelighed, fred og ikke mindst frihed. Frihed til at være den, du er. Og til at gøre det, du godt ved, du skal gøre.

The Shadow Process er en tryg, dybdegående, gennemprøvet process, der består af tre faser:
 • Unconcealing
 • Owning
 • Embracing
Med andre ord:
 • Afdæk (det, der er gemt i skyggen)
 • Tag ejerskab (for det fornægtede)
 • Rum (alt hvad du er)
Fra mørke til masser af lys

I løbet af tre dage kommer du full circle fra mørke, skam og vrede til accept, tilgivelse, frihed og masser af lys for enden af tunnelen.

Carl Jung, den oprindelige skyggemester, sagde: “Emotion is the chief source of all becoming-conscious. There can be no transforming of darkness into light and of apathy into movement without emotion.”

The Shadow Process er en workshop, der i dén grad handler om emotions – følelser.

Især dem, vi har undertrykt, gemt, skjult eller fortrængt. Og derfor er det også en workshop, der ikke handler om at tænke og analysere, men om at mærke.

Ja tak, det kursus vil jeg på!
The Shadow Process er ikke for alle

Nogle vil opleve, at Shadow Process er konfronterende, men den er aldrig grænseoverskridende eller utryg.

The Shadow Process er ikke for alle. Hvis du har haft en lykkelig barndom og generelt føler dig helt fri til at være dig og til at gå efter alt, hvad du ønsker dig i livet, er Shadow Process ikke så oplagt til dig.

Workshoppen er bedst til dig, der har “noget at arbejde med”. Dig, der har oplevet svigt (i den ene eller anden forstand), eller dig der ikke altid føler dig fri til at være den, du gerne vil være – eller godt ved, at du sidder fast i nogle gamle mønstre.

Nogle vil opleve, at Shadow Process er konfronterende, men den er aldrig grænseoverskridende eller utryg. Du bliver ikke tvunget til noget, du ikke vil og alt bliver beskrevet, demonstrere og sat i kontekst. Din tryghed er det allervigtigste for os.

Sådan foregår det

Du bliver ledt gennem guidede visualiseringsøvelser, du får tid til at processere og en sjælden mulighed for at være alene med dig selv i et rum fuld af andre. Du lukker øjnene. Du lytter. Du mærker. Og du rækker hånden op, hvis du vil have Kleenex.

Du er helt tiden i din egen process. Pauserne er ‘silent breaks’. Ingen small talk. Ingen rundkredsøvelser, hvor du skal præsentere dig selv. Du er ‘historieløs’ på The Shadow Process – forstået på den måde, at du kun kender de andre deltageres fornavne.

Du får dejlige måltider, du bliver passet på og støttet af et team af erfarne assistenter, der alle er uddannet af Debbie Ford eller Pernille. Du er på alle måder i trygge, kompetente hænder.

Kun 8 pladser, så vær hurtig og
book din plads idag.

Lad mig booke nu!
The Shadow Process er Debbie Fords livsværk

Debbie Ford skabte workshoppen for over 15 år siden, og selvom Debbie ikke selv er her til at levere den, lever budskabet videre; Don’t be afraid of the dark. You can not change what you are not willing to face.

Workshoppen bliver ledet på dansk af Pernille Melsted og afholdes kun én gang om året. Pernille er en ud af kun tre personer på verdensplan, der er uddannet af Debbie Ford til at lede The Shadow Process.

Pernille Melsted on kurset: “Jeg anbefaler ikke The Shadow Process for at trække dig igennem skam og begrænsende overbevisninger. Jeg anbefaler dig The Shadow Process af hele mit hjerte, for at du kan blive fri – fri fra dine begrænsende overbevisninger, så du kan træde ud i ALT det, du er. Med glæde, stolthed og totalt ejerskab.”

 • Hvornår har du sidst været alene med dig selv i tre dage – uden tv, telefon, internet, facebook, indkøb, madlavning og andre praktiske gøremål?
 • Hvornår har du sidst været stille og intim med dig selv i tre dage?
 • Hvornår har du sidst givet plads til det, der ligger under overfladen og ulmer?
Ja tak – lad mig booke
Mød din underviser

Din underviser på kurset er Pernille Melsted. Lær hende at kende her.

UNDERVISER

Pernille Melsted

Pernille Melsted er forfatter og underviser med speciale i skyggearbejde – dvs. alt det, der holder os tilbage og begrænser os. Hun er selv en erfaren foredrags- og kursusholder og bliver ofte rost for at være en nærværende og skarp formidler, der formår at balancere seriøsitet og humor og kommunikere kompliceret stof på en enkel, fængende og nede-på-jorden måde.

Velkommen på The Shadow Process! Vi glæder os til at have dig med på den eneste workshop i 2020.

The Shadow Process afholdes på Comwell Borupgaard i smukke, grønne Nordsjælland. Hotellet er et spahotel med tip-top faciliteter og vinder af “Årets møde- & eventsted. Bedste service & bedste kulinariske oplevelse”. Comwell, Borupgaard ligger tæt på Snekkersten station. Adressen er Nørrevej 80, 3070 Snekkersten. Se kort.

 

Alt det praktiske

Hvordan kommer jeg til Comwell, Borupgaard?
Kommer du med toget fra Fyn eller Jylland, er det nemmeste at stå af på Københavns Hovedbnanegård og skifte til kystbanen i retning mod Helsingør. Det tager ca. 45 minutter med toget fra Hovedbanegården til Snekkersten station og derefter få minutter at gå til Comwell Borupgaard. Ca. 55 minutter fra Kastrup Lufthavn med toget mod Helsingør.

Parkering på Comwell Borupgaard er gratis.

Hvad tid starter og slutter workshoppen?
Du skal indregistreres til workshoppen fredag formiddag i tidsrummet kl. 13.00 – 13.30. Workshoppen starter præcis kl. 14.00 om fredagen og varer til ca. kl. 21.30. Om lørdagen er der workshop fra 9.00 – ca. 21.30, og søndag fra kl. 9.00 –17.00.

Vigtigt
Det er nødvendigt at kunne deltage i hele workshoppen for at være med. Dvs. det er ikke muligt at komme senere eller gå tidligere.

Hvor mange deltagere er der på workshoppen?
Der er plads til max. 80 deltagere på Comwell Borupgaard. Antallet betyder ikke noget for dit udbytte af workshoppen, da du på mange måder er i din egen process.

Hvad koster det at deltage i The Shadow Process?
Prisen for workshoppen er 6.790 kr.

Kursusprisen inkluderer fuld forplejning (men ikke overnatning):

 • 2-retters aftenmenu fredag
 • Stor frokostbuffet lørdag
 • 2-retters aftenmenu lørdag
 • Stor frokostbuffet søndag

Når du bor på hotellet er dejlig morgenmadsbuffet også inkluderet. Der er mulighed for at vælge vegetarisk/allergivenlig menu. Dette oplyses ved tilmelding.

Er overnatning inkluderet i prisen?
Nej, overnatning er ikke inkluderet i prisen. Jeg anbefaler på det allervarmeste at du overnatter på Comwell, Borupgaard for at få det maksimale udbytte, da workshoppen er meget intensiv. Du vil være meget træt om aftenen og have brug for alenetid. Du betaler først for værelset, når du checker ud den 6. september, 2020.

Prisen for et enkeltværelse på Comwell, Borupgaard er for Shadow Process deltagere 1.095 kr. Et dobbeltværelse koster 1.295 kr. Begge priser inkluderer stor og superlækker morgenmadsbuffet og gratis adgang til hotellets lækre Aquaspa-faciliteter (bl.a. udendørs boblebad, natursauna med udsigt over spaparken og søen, dampbad m.m.). Der bliver ikke tid til spa under workshoppen (dvs. fra fredag kl. 13 til søndag kl. 17.00), men før og efter er du velkommen til at benytte faciliteterne, hvis du bor på hotellet.

Skriv direkte til Fabio Messina hos Comwell på [email protected] for at få denne specialpris. Referér til “Shadow Process 2020”.

Der er afsat en “blok” af værelser til os. Når disse værelser er solgt, kan vi hverken garantere pris eller værelser. Derfor; reserver i god tid. Igen; du betaler først for værelset, når du checker ud.

Vil du gerne dele værelse med en anden?
Skriv til Jeanette på [email protected] Hun vil gerne finde en “roomie” til dig, der også deltager på workshoppen. I får naturligvis enkeltsenge.

NB. Vi ikke har noget med overnatning/booking af hotel at gøre. Vi står kun for selve workshoppen. Hvis du har spørgsmål til overnatning, værelser, faciliteter osv. skal du kontakte Comwell direkte eller tjekke Comwell Borupsgaards hjemmeside.

Mail: [email protected]
Telefon: 48380333

Pris

6.790 kr. for tre dages intensiv workshop inkl. fuld forplejning fredag, lørdag, søndag.

Tilmelding er bindende. Du kan få refunderet dit kursusbeløb op til 14 dage efter dit køb. Du er velkommen til at give eller sælge din plads videre.

Har du deltaget på The Shadow Process før og vil være med igen? Så er din pris kun 4.500 kr.

Ved tilmelding skal du skrive, hvornår du deltog sidst. Bemærk: der er er ikke mulighed for ratebetaling.

Adgangskrav
 • Du skal udfylde det spørgeskema du får ved tilmelding.
 • Du skal have læst Debbie Fords bog Kast lys over skyggen. Den er udgivet på Borgens forlag og kan købes eller bestilles hjem fra alle landets boghandlere eller via Borgens bogklub. Eller lånes på biblioteket.
 • Derudover er det påkrævet at du er i stand til at deltage i hele workshoppen. Du kan ikke møde senere eller gå tidligere nogen af dagene.
Sted

Comwell, Snekkersten (Sjælland)
4.-6. september 2020. (I 2021 er datoen 28.-30. maj).

Du kan forhåndsreservere din plads til 2021 allerede nu ved at betale et depositum på 500 kr.

BOOK PLADS NU
Betaling
 • Det er muligt at betale i rater: 4 rater (a 1.700 kr. - udløber 1. juni 2020)
 • 3 rater (a 2.250 kr. - udløber 1. juli 2020) og 2 rater (a 3.500 kr. - udløber 1. august 2020.
 • 1. rate betales ved tilmelding. De efterfølgende rater trækkes automatisk hver 30. dag. Du får en faktura for hver trækning direkte i din mailboks.
 • EAN-tilmelding er også muligt. Skriv til [email protected] med alle oplysninger.
Yderligere spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål til selve workshoppen? Skriv til min erfarne Shadow Process Assistent og Mentorcoach Annika Leschly på [email protected]

Dejlige omgivelser

Vi sørger altid for, at vi er sammen i skønne og rolige omgivelser.

Et par udtalelser fra tidligere kursister

Vi er så glade for de fine udtalelser fra vores tidligere kursister.

Gik derfra styrket

``På The Shadow Process så jeg det grimmeste af mig selv lige i øjnene – og gik alligevel derfra styrket og med stor kærlighed til mig selv og enorm empati for mennesker omkring mig. Min mor, min eksmand, mandens ekskone – alle. Skal jeg pege på én ting, der har gjort den største forskel for mig, er det The Shadow Process.``

Sølvi

Det mest ’empowering’, jeg har oplevet

``The Shadow Process er det mest ’empowering’, jeg har oplevet. Jo, vi ved godt, at vi ikke kan ændre andre, men kun kan ændre os selv. Det er bare skidesvært. Men efter The Shadow Process er det, som om jeg har fået nye briller, for alle mennesker omkring mig har ændret sig fra at være irriterende og provokerende til at være en kilde til læring og selvopdagelse. Inkl. min eksmand, mine forældre og et par veninder.``

Pernille

Farvel til den indre kritiker

``Jeg efterlod min gamle sure indre kritiker og var forelsket i mig selv og livet igen med begge ben på jorden.``

Jette

Farvel til den klassiske magtesløse offerrolle

``Jeg åbnede, i The Shadow process ikke kun op for godteposen af positive, himmelske egenskaber, men fandt ud af, at på bunden af min skatkiste lå der en vred, gammel dame, der havde brug for at komme ud. Denne dame har hjulpet mig med at komme ud af den klassiske magtesløse offerrolle, som mange af os kvinder befinder os i, og i stedet opleve den kvindelige styrke og autoritet. Ikke mindst på grund af alle de stærke kvinder, som leder The Shadow Process og som jeg nåede at lære så meget af, på så kort en weekend.``

Pernille

Ikke længere i offerrollen

``Jeg fik sluttet fred med min far, som jeg ikke havde fået gjort inden han døde. Nu er jeg ikke længere vred og i offerrollen, men kan rent faktisk også være positiv og glad. Og det klæder mig rigtig meget.``

Mette

Starten på et helt nyt liv

``The Shadow Process åbnede op for at jeg kunne begynde at elske mig selv. Ikke bare sige det, men rent faktisk føle det! Og dét har været starten på et helt nyt liv.``

Allan

Bedre selvtillid

``Etter min første Shadow Process blev jeg for første gang ok med min historie, at vokse op som plejebarn. Det har givet mig bedre selvtillid, og forbedret mine intime relationer.``

Cathrine