Få gratis 7 dages skyggekursus  -  Hent GRATIS skyggekursus

ONLINEKURSUS

Udforsk din passion

Til dig, der har brug for at finde
– eller genfinde din passion

BOOK DIN PLADS

Ved du, at du er det forkerte sted, men ikke hvor du hellere vil være?

Forløbet byder på et fleksibelt og praktisk format, der egner sig lige godt til ferien som til hverdagen, hvor tiden er knap.


Du vil elske kurset:
 • Hvis du er træt af dit job.
 • Hvis du stadig ikke helt ved, hvad du skal være, når du bliver stor.
 • Hvis du ved, du er det forkerte sted, men ikke hvor du hellere vil være.
 • Hvis du har mistet din passion og længes efter at genfinde den.
 • Hvis dit hoved går på arbejde, mens hjertet bliver derhjemme.
 • Hvis du længes at finde dit kald; dit livsformål.
Send mig til tilmelding
Lyt, hold pause, spol tilbage, lyt igen

Nu kan du udforske og finde (eller genfinde) din passion – med mig som din personlige guide – hvor som helst og når som helst, det passer dig.

Du får et superfleksibelt og praktisk format, der egner sig lige godt til ferien som til hverdagen, hvor tiden er knap.

Der er øvelser, refleksioner, spørgsmål og worksheets til hver session og alt er indtalt, så du i stedet for at læse bliver guidet igennem en proces – trin for trin – i dit eget tempo.

Du kan lytte, holde pause, spole tilbage, lytte igen…

… Og ja! Processen er også til mænd. At miste sin passion, føle sig desillusioneret og forvirret over, hvad man egentlig skal bruge sit arbejdsliv på, er et eksistentielt og universelt problem, som både rammer kvinder og mænd. Og mænd kan have mindst lige så svært ved at slå den rationelle fornuft fra og mærke efter, hvad de længes efter og brænder for.

Det ved jeg bl.a. fra de mange emails, jeg i årenes løb har modtaget fra frustrerede mænd, der har mistet passionen, og ikke ved, hvor de skal lede for at få den igen.

Find din passion-processen er også til dig, der:
 • Måske er tvunget til at overveje et jobskifte.
 • Kan mærke en ulmende job-utilfredshed.
 • Bare er blevet nysgerrig efter at undersøge hvilken ’hylde’, du egentligt vil have det bedst med.
 • Måske har taget tilløb til at læse bogen Find Din Passion på 4 uger flere gange, men er aldrig rigtig kommet i gang.
 • Ér startet på bogen, men er gået i stået sted mellem uge 2 og 3…
 • Er træt af at høre dig selv tale om, at en skønne dag…
 • Mangler gnist, lyst og livsglæde.
 • Er så stresset, at du ikke længere kan mærke dig selv.
 • Føler dig fastlåst, uinspireret eller desillusioneret (“Er det her virkelig dét?”).
 • Er faret vild i jobjunglen eller forvirret om uddannelsesvalg.
 • Mangler hjælp til at finde dine særlige talenter, kompetencer og interesser.
Find din passion-processen vil kunne give dig:
 • Redskaber til at definere et arbejdsliv, skræddersyet efter dine personlige interesser, værdier og ønsker.
 • Vejen til at identificere dine særlige (og ofte overraskende) kompetencer, talenter og det, du er exceptionelt god til.
 • En dyb forståelse for ikke bare hvad, du elsker at lave, men hvorfor.
 • Svaret på hvad dine helt personlige ‘passionsledetråde’ er.
 • Redskaberne til at definere ikke bare et arbejdsliv – men også et privatliv, du elsker og får energi af.
Personlig udvikling on the go

Jeg er med dig hele vejen, i 10 audio-sessioner i superhøj kvalitet, som du kan høre alle de gange, du har brug for det. Når som helst og hvor som helst (og resten af dit liv).

Jeg har brugt al min tid på at udvikle og omhyggeligt strukturere forløbet, så du kan bruge al din tid på at læne dig tilbage, tage imod og give dig hen til de øvelser, jeg ved, vil lede dig hurtigst og mest effektivt til din passion. Både i jobbet og i dit privatliv.

Du får tankevækkende og øjenåbnende opgaver, spørgsmål og refleksioner og du får worksheets skræddersyet til hver af de 10 passions-sessioner med plads til at tage udførlige, personlige noter.

Når du køber Find Din Passion-forløbet får du direkte og øjeblikkelig adgang til Find Din Passion-onlinebiblioteket, hvor du med et enkelt klik kan vælge at lytte til passions-lydfilerne på din computer ELLER downloade dem til din smartphone og dermed lytte præcis når det passer dig – i sengen med en god kop te, på løbeturen, på stranden, i toget på vej fra arbejde…

Du kan streame på farten (evt. direkte fra din mobiltelefon) eller downloade dem, så du kan lytte til dem offline – uden at være afhængig af wifi eller skulle tænke på, hvor meget data du har til rådighed.

Find Din Passion-processen er nøje tilrettelagt, så den ene indsigt afløser den næste i et naturligt flow over de 10 sessioner.

Og husk, der er masser af helt nye øvelser, du aldrig har set, selvom du har læst min bog ‘Find din passion på 4 uger’.

Sådan kan kurset passes ind i dit liv:
 • Hvis du har ferie, kan processen med fordel være din daglige mig-tid. Det daglige pusterum, hvor du ikke koncentrerer dig om andre, men vender blikket indad i en times tid. Kun for dig.
 • Hvis du har en travl hverdag, kan du reservere et fast tidsrum hver uge til sessionerne og hjemmearbejdet, og forære dig selv dette ugentlige fokus og frirum som en kærlig gave.
 • Har du mere tid, kan du for så vidt høre samtlige 10 sessioner på én dag. Men forbered dig på at blive lidt ør i hovedet og træt i armen af at noteres mange nye opdagelser og indsigter om dig selv.
Ja tak, det kursus vil jeg på!
Nye indsigter

Din passion har i mange år været min passion, og jeg har personligt ledet hundredvis af mennesker igennem Find din passion-workshops.

Jeg er utallige gange blevet opfordret til at indtale de guidede visualiseringer, jeg har skabt og brugt på mine workshops. Og det har jeg gjort nu for dig.

Hver passion-session starter med en centreringsøvelse, der giver dig mulighed for at trække vejret dybt og komme tilstede lige nu og her, og derudover præsenterer jeg mange af passions-øvelserne som guidede visualiseringer, hvilket forstærker effekten og øger dine muligheder for at mærke, fremfor at tænke og analysere.

Det eneste du skal, er at mærke, lytte til og stole på de svar, der dukker op, når jeg guider dig. Og når du skal skrive dine indsigter ned, er dine worksheets lavet på forhånd, hvilket både giver dig retning og overblik. På alle tænkelige måder er dette en plug & play-løsning. Sæt stikket i… og kør! Alt er lavet og tilrettelagt for dig.

Vær hurtig og
book din plads i dag.

Ja tak, det kursus vil jeg på!

Din investering i Passions-processen er 995 kr. + moms.

… Det er mindre, end hvad det koster at have én session med en coach eller karriererådgiver.

Alt det praktiske

Jeg tror på, at Passions-processen kan og skal gentages flere gange i livet. Omstændigheder og mennesker ændrer sig med tiden, og pludselig står du igen dér og savner en klar ide om, hvad pokker meningen med det hele er.

Når du investerer i Find Din Passion-processen, kan du dykke ned i kursusmaterialet igen og igen og genbesøge de øvelser eller sessioner, du ved, der rykker for dig.

Der er øvelser, refleksioner, spørgsmål og worksheets til hver session og alt er indtalt, så du i stedet for at læse bliver guidet igennem en proces – trin for trin – i dit eget tempo.

Du får øjeblikkelig adgang til:
 • 10 audiosessioner (mp3) a cirka 60 minutter, hvor jeg personligt, trin for trin og gennem powerfulde øvelser, guidede visualiseringer og masser af personlige eksempler, tager dig hele vejen gennem Passions-processsen.
 • 10 introvideoer hvor jeg – ganske kort – forbereder dig på hver session og holder dig til ilden igennem alle 10 sessioner + en opfølgningsvideo til sidst i forløbet, hvor jeg deler mine personlige tips til, hvordan du kommer effektivt videre på egen hånd.
 • 10 ugers målrettede og skræddersyede worksheets til dit hjemmearbejde. Skrevet personligt af mig til dig – baseret på mange års erfaring. Lige til at printe.
Nye bonuser:
 • Et sjældent interview med Debbie Ford, hvor jeg taler med hende om skyggen i relation til at finde sin passion.
 • En ny optagelse om hvordan skyggen og passionen er uløseligt forbundet  + worksheet.
 • En guidet visualisering til at tage temperaturen på alle områder af dit liv.
Bestil kursus

Prisen er 995 kr.

Udover at du med garanti får helt nye indsigter om dig selv, får du helt konkret over 10 lektioners koncentreret og destilleret undervisning. Mere end du ville komme hjem med fra en tætpakket heldagsworkshop med Pernille.

Forskellen er bare, at du med dette onlinekursus ikke skal transportere dig selv nogen steder hen – og du kan (gen)høre sessionerne alle de gange, du vil. It’s yours to keep.

Du får:

  • 10 x 60 minutters passions-sessioner – med masser af NYT materiale.
  • 10 intro-videoer til hver session.
  • 10 udførlige, skræddersyede worksheets til hver lektion.
  • En masse bonusser.
KØB KURSUS NU
Udtalelser fra tidligere kursister

Vi er så glade for de fine udtalelser fra vores tidligere kursister.

Eliminerer tvivl

Kurset har været med til at konkretisere, hvad det er, jeg vil og især at holde mig fast. Det har været med til at eliminere tvivl og usikkerhed og at jeg nu endelig langt om længe tør stå ved, den jeg er.

- Tina Bangslund

Gennemarbejdet materiale

Materialet er gennemarbejdet og jeg mærker, at du virkelig vil mig noget... din passion for, at jeg må finde min passion er inspirerende!

- Christine Bersand

En herlig proces

Det bedste ved kurset er helt klart, at jeg kunne ligge i Portugals sol med lukkede øje dutter i ørene, og bare lytte til din stemme. Det at reflektere og mærke efter, hvordan jeg reagerede på det du sagde – helt inderst inde, var en herlig proces.

- Grethe Muff Enevoldsen

Større indre ro

Super godt forløb. Jeg har haft stor glæde af det og har anbefalet det varmt til flere i min omgangskreds. Jeg har fået en større indre ro og fornemmelse for, i hvilken retning mit liv skal tage både privat og karrieremæssigt. Følelsen af at begynde at leve i integritet med mig selv og mine værdier er uvurderlig. Det føles som at have fundet sig selv igen.

- Kristina Blomqvist

Kærlig og klog guidning

Jeg brugte 4 dage af min sidste sommerferie på at følge sessionerne. Det var skønt, som at være på en skøn rejse – med mig selv! Fed måde at holde ferie på. Det kunne jeg godt tænke mig at gøre mindst én gang om året! Det var meget inspirerende at lytte til din kærlige og kloge guidning.

- Inge Friis Nielsen

Konkrete tips

Kurset har også givet mig en masse inspiration til at fokusere på andre ting end blot det, som har med arbejde og job at gøre. Jeg var meget inspireret af de helt konkret tips, der er til at få tingene forankret i sin hverdag.

- Martha Sofie Lauridsen

Stort, medfølende hjerte

Jeg elsker din stringens og den kvalitet, der er omkring alt hvad du gør og alt hvad du står for.

Samtidig har jeg in person oplevet, at der bag det hele er et stort, medfølende hjerte. Det kan man mærke, og det er SÅ inspirerende!

- Marianne Vestergaard